fbpx

Pleisterwerken, betegel je alles of kies je voor Mortex?

Bij RS badkamers staat het als een paal boven (bad)water dat er over persoonlijke smaak niet te twisten valt, en dat elk mens een uniek wezen is met individuele, specifieke voorkeuren en wensen.

In ons gamma aan mogelijkheden is het echter belangrijk een goed geïnformeerde keuze te maken die bij jou past, en daarom leg ik beknopt de respectievelijke voordelen uit van wat wij een full option noemen, namelijk een badkamer volledig in tegels of Mortex, en een light versie, wat staat voor een badkamer waarin enkel de natte zones met tegels of Mortex worden afwerkt. Deze laatste optie houdt bovendien in dat de rest van je badkamer in pleisterwerken wordt afgewerkt, die tevens in een kleur naar keuze geverfd kunnen worden.
De meerderheid van onze klanten opteert nog steeds voor een volledige betegeling van hun badkamer, in de vaste overtuiging dat deze optie in het gemakkelijkste onderhoud voorziet en hun zo ettelijke jaren (ge)rust(stelling) vrijwaart. Klanten die dan weer de light version kiezen, doen dit vaak met de reden dat ze het lichte gevoel en de luchtige atmosfeer prefereren die verfwerken en een beperkte betegeling creëren. Niet alleen is deze optie budgettair interessant, ook behoud je hiermee de vrijheid je badkamer na jaren van gebruik met slechts een likje verf een compleet nieuwe look te geven.
Je ziet, ook in de vormgeving van je badkamerafwerking heeft alles zijn voor- en nadelen. Onze mogelijkheden zijn echter nog lang niet uitgeput, en wij helpen je maar al te graag verder met je keuze!
2022-05-24T11:25:10+02:00
Go to Top