Openingsuren

dagen openingsuren
ma: op afspraak
di: 9u-17u30
wo: 9u-17u30
do: 9u-17u30
vr: 9u-17u30
za: 9u-17u30
zo: gesloten

Vraag een offerte aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek onze social media:

Volg onze socialmediakanalen en blijf op de hoogte van alles wat leeft binnen RS badkamers.

In 5 stappen naar uw nieuwe badkamer

1. Inspiratie

Indien u nog geen idee hebt hoe uw toekomstige badkamer er moet uitzien, dan kan u steeds bij ons terecht voor de nodige badkamer inspiratie. Kom langs in één van onze showrooms en laat u door onze experts onderdompelen in heel wat verschillende badkamerstijlen.

Eindprijs icon

2. Opmeten

Kwam u de badkamer van u dromen tegen in onze showroom? Dan komt er één van onze experten bij u thuis langs om het nodige op te meten en de mogelijkheden verder te bespreken.

Eindprijs icon

3. Offerte

Nu we alle nodige informatie hebben verzameld, stellen wij graag een gepaste offerte voor u op. Met onze jaren ervaring en onze verschillende afwerkingsniveaus kunnen wij perfect inschatten hoeveel uw badkamerrenovatie zal kosten. Zo komt u op het einde van de rit niet voor verrassingen te staan.

Eindprijs icon

4. Start renovatie

Nadat u de gepaste startdatum hebt gekozen van uw project, nemen wij de gehele renovatie voor onze rekening. Alle afbraakwerken, plaatsing en afwerking in amper één week tijd. Wij garanderen een minimum aan overlast tijdens de werken en laten uw woning uiteraard weer netjes achter.

Eindprijs icon

5. Factuur = offerte

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan, wij hanteren een vaste totaalprijs. Door onze jarenlange ervaring kunnen we de prijs van uw renovatie of nieuwbouw perfect berekenen. Dit betekent dat de prijs van de offerte ook meteen de prijs van de eindfactuur is, alles inbegrepen.

Eindprijs icon