fbpx
FAQ items aan het laden...
Blog2022-02-21T16:25:07+01:00

Blog

Inspiratie nodig voor een nieuwe badkamer? Bij RS badkamers blijft u op de hoogte van alle nieuwe trends en ontwikkelingen binnen onze sector.

Stijgende prijzen? Niet bij ons!

Stijgende prijzen hier, stijgende prijzen daar…je hoort niets anders meer. Moeten wij ons zorgen maken? Niet bij ons! Wij werken al verschillende maanden met onze zelfde prijzen.

Bad of douche

Vele mensen staan onzeker tegenover de keuze of ze de badkamer van hun dromen zullen uitrusten met een douche of met een bad. Twijfel jij ook? Wij helpen jou graag uit de nood.

De lengte van de douchewand

‘De douche is niet afgesloten, mijn badkamer gaat onder water staan’: bij velen een vaak voorkomende vrees. Wanneer je beroep doet op RS kan je op beide oren slapen, wij zorgen voor een douchewand met geschikte lengte.

Afspraak en inplanning

Met enige fierheid kunnen we bij RS Badkamers zeggen dat onze werkwijze een unicum vormt in de bouwsector en in de wereld der badkamerrenovatie.

Mortex: mooi, veelzijdig en geschikt voor nieuwbouw en renovatie

Mortex is een strakke en waterdichte bepleistering met een satijnen look en feel. Naargelang de stijl die je voor je badkamer in gedachten hebt – van een industriële, strakke douchekamer tot een romantische wellnessruimte – kan je uit ons uitgebreid aanbod aan verschillende texturen en effecten dan ook voor een grovere of eerder fijne afwerking kiezen.

Go to Top