Afspraak en inplanning

Met enige fierheid kunnen we bij RS Badkamers zeggen dat onze werkwijze een unicum vormt in de bouwsector en in de wereld der badkamerrenovatie: wij zijn namelijk de enigen om onze klant de opportuniteit te gunnen niet alleen de materialen te kiezen waarmee er gewerkt wordt, maar ook nog eens de startdatum van deze werken zélf te bepalen. Onze uitzonderlijke service stopt hier echter niet: om stipt 7:00 in de ochtend staan wij al aan je deur, klaar om de handen uit de mouwen te steken!

Deze buitengewone service kunnen we je aanbieden door, na meer dan 30 jaar aan ervaring in totaalrenovaties, onze onschatbare expertise efficiënt door te trekken naar de kleinere ruimte van de gemiddelde badkamer. De totaalrenovatie van een badkamer is ondertussen een dermate gestandaardiseerde onderneming voor ons dat zelfs een real-life-huisbezoek in feite overbodig is geworden, ook al zullen we – met het oog op een wederzijdse vertrouwensband met ons cliënteel – steeds prefereren effectief langs te komen. Je kan erop vertrouwen dat de branche der badkamerrenovaties weinig tot geen geheimen voor ons herbergt.
Hierdoor genieten jullie als klant het uitzonderlijke privilege zelf jullie startdatum uit te kunnen kiezen, wat ook voor ons een zekerheid met zich meebrengt die zalig en gerust werken vrijwaart. Zo kunnen jullie met het volste vertrouwen naar de startdag van jullie renovatie uitkijken, maar kan ook onze projectleider perfect op voorhand inplannen welk van zijn teams langs zal komen; en is onze toonzaalverantwoordelijke in staat zijn bestellingen rustig voor te bereiden en de leverancier reeds maanden op voorhand in te lichten over op welke dag hij het gekozen materiaal dient aan te brengen. Van heerlijk werken gesproken!
2022-01-18T11:45:31+01:00
Go to Top