De totaalrenovatie van uw badkamer waar u op kunt vertrouwen

Het is een algemeen geweten feit dat de geringste aanpassingen aan een interieur een ruimte soms volledig kunnen transformeren, en dat geldt ook voor de doorsnee badkamer. En hoewel RS Badkamers als de beste met een minimum aan verandering een maximum aan effect kan bereiken, stopt onze service niet daar: is een louter opfrissen naar uw mening niet afdoende en verlangt u ernaar de volledige uitstraling van uw badkamer om te gooien, van een warme en landelijke sfeer naar fris en modern bijvoorbeeld?

Een totaalrenovatie van uw badkamer gemodelleerd naar uw totaalpersoon

Bij RS Badkamers hebben we bijzondere aandacht voor een vormgeving die een aantrekkelijk uiterlijk en een praktisch gebruik verenigt in één realiseerbaar badkamerontwerp, en daarbij de individuele sanitaire noden van elke klant in ere houdt. Dit houdt het gebruik in van esthetisch aangename materialen en badkamermeubels, zoals bijvoorbeeld een volledig glazen douchecabine voor een minimalistische uitstraling, maar ook van een opdeling die uw ‘dode’ ruimte optimaal benut dankzij creatief vakmanschap.

RS Badkamers levert een op maat gemaakt badkamer-interieur dat zowel een streling voor het oog als efficiënt is, waardoor het in uw badkamer heerlijk vertoeven zal zijn en meer dan ooit zal aanvoelen als in uw eigen privé-wellness. En wie zijn wij om dat tegen te spreken?

rs-badkamers-team-pt4

RS Badkamers zet haar schouders niet enkel onder kleine bijwerkingen, maar verzorgt ook de totaalrenovatie van uw badkamer. Wij toveren uw volledige badkamer in een mum van tijd om tot een onherkenbaar, inspirerend vertrek waarin alle elementen niet alleen bij elkaar horen maar ook het geheel naar een hoger niveau tillen. Zo kunt u letterlijk en figuurlijk baden in een zee van rust.

Stijn – Zaakvoerder

Bij ons gaat een integrale badkamerrenovatie gepaard met een integraal contact

Dat RS Badkamers erom gekend staat de individuele behoeften van haar klanten te realiseren in een nieuwe badkamer die erg dicht aansluit bij hun persoonlijkheid, bereiken we door het contact met de klant ten alle tijde te laten primeren.

Bij RS Badkamers vormt een uitstekende communicatie de sleutel tot een vlotte samenwerking die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, waardoor geen detail aan ons voorbijgaat en u zich bij elke stap van uw badkamerrenovatie voldoende begrepen, geïnformeerd en ondersteund voelt. Vergeet bovendien niet dat u bij RS Badkamers gedurende heel het renovatieproject van uw badkamer bij een vast aanspreekpunt terecht zal kunnen!

Een volledige renovatie van uw badkamer, volledig in eigen beheer

Overigens is een van de vele voordelen die een samenwerking met RS Badkamers met zich meebrengt dat we alle werkzaamheden binnen eigen beheer uitvoeren. Zo slagen we erin de tijd die de totaalrenovatie van uw badkamer inneemt te limiteren, maar ook de ongemakken die hieruit voortvloeien tot een minimum te beperken. Deze benadering garandeert een perfecte naleving van de condities die we aan onze klant beloven wat betreft afwerking en dergelijke, maar ook wat betreft het beschikbare budget. Zo streven we namelijk altijd naar een zo gerieflijk mogelijke invulling van uw badkamer binnen de door u bepaalde financiële afbakeningen, maar werken we bijvoorbeeld ook met het principe van een vaste prijs.

Wanneer we u een offerte aanbieden met een bepaalde kostenraming erop, geven we u deze mee met de garantie dat deze prijs ongewijzigd zal blijven doorheen de renovatie, zodat uw voltooide nieuwe badkamer u nooit een cent meer kost dan de prijs waarvoor je een startdatum hebt gepland.

scandinavische badkamer kleurstalen scandinavische badkamer renovatie
Scandinavische badkamer - stalen - scandinavische badkamer renovatie
2023-02-24T14:32:13+01:00
Go to Top