fbpx

Stijgende prijzen? Niet bij ons!

RS Badkamers blijft dezelfde prijzen hanteren

Stijgende prijzen hier, stijgende prijzen daar…je hoort niets anders meer. Moeten wij ons zorgen maken? Niet bij ons! Wij werken al verschillende maanden met onze zelfde prijzen.

Hoe komt dit? We zijn een heel snel groeiend bedrijf waardoor onze cyclus van “datum kiezen” tot de uitvoering van de werken altijd op 2 a 3 maanden zit. Als deze periode langer wordt, dan werven wij terug stielmannen aan om binnen deze periode te blijven.

Stabiele prijzen

Dat wil zeggen dat onze prijzen heel stabiel zijn en de offerte van vandaag ook de factuur is binnen 3 maanden bij oplevering.

Daarbovenop is het ook nog eens zo dat 40% van de prijs van een badkamer bestaat uit loon van onze medewerkers. Daar we altijd met mensen van onder onze kerktoren werken, wetende dat deze één van de duurste van de wereld zijn (maar die van ons zijn ook de beste), is deze prijs voor ons ook altijd vele maanden op voorhand gekend.

Dus…prijsstijgingen…bij goed georganiseerde bedrijven niet.

Kom eens langs!

Heeft u interesse in een badkamer totaalrenovatie in Oost-Vlaanderen? Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Zottegem of Affligem voor een offerte, inspiratie, vrijblijvend advies en een babbel over uw badkamerwensen. Zo kunnen we samen tot het perfecte eindresultaat komen voor uw renovatie. Afspraak maken? Dat kan via het telefoonnr. 05 389 56 50 voor Affligem en op 09 396 45 90 voor Zottegem. Tot snel!

2022-05-24T11:41:57+02:00
Go to Top